0512-356118 of 06-17532997
Maak direct een afspraak
De Hemmen 31
9206AG Drachten
top

Onderhoud

Onderhoud

Bij Autobedrijf Hoekstra in Drachten draait het alleen om u en uw auto. En dat betekent: luisteren naar wat u wilt en het beste advies geven ten aanzien van de reparatie en het onderhoud aan uw auto. Autobedrijf Hoekstra is RDW erkend. Hiermee heeft u de zekerheid en duidelijkheid dat uw auto bij ons autobedrijf in goede handen is.

Deskundige monteurs van Autobedrijf Hoekstra kunnen vrijwel alle merken onderhouden, repareren en uitlezen. Wij denken met u mee en adviseren u over nieuwe of gebruikte merk- of merkloze onderdelen van uw auto. U ontvangt het advies dat past bij uw auto, van oldtimer uit de jaren ’90 tot een nieuwe auto. De ervaren monteurs zorgen voor een zorgvuldig uitgevoerde reparatie en/of montage zodat u wederom veilig de weg op kunt.

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. De controle is niet zo uitgebreid als bij een grote beurt, omdat dit niet elk jaar nodig is. Daarom adviseren we bij Autobedrijf Hoekstra om een kleine onderhoudsbeurt af te wisselen met een grote onderhoudsbeurt voor de beste prestaties van uw auto.

Bij Hoekstra Auto’s staat de ‘grote beurt (dealerbeurt groot) van uw auto’ voor een grondige inspectie van meer dan 70 vitale onderdelen. Bovendien voeren we alle smeer- en afstelwerkzaamheden uit, die de fabrikant van uw auto voorschrijft. Dit verschilt uiteraard per merk. Onze onderhoudsmonteurs verstaan hun vak en slaan geen detail over. Ze zien niets liever dan dat u na de grote onderhoudsbeurt (dealerbeurt groot) veilig, zorgeloos en tevreden wegrijdt.

Reparaties en onderhoud doen wij normaliter op afspraak, maar voor noodgevallen maken wij altijd direct tijd vrij. Voor automobilisten die niet zonder een auto kunnen, is er in overleg altijd een regeling mogelijk.

  • Personenauto’s € 39,50 per uur
  • Lichte bedrijfswagens € 49.50 per uur

Wisselen van zomer naar winterbanden?
Neem direct contact op.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Een afspraak maken? Een kostenindicatie voor de reparatie van je auto weten? Neem dan via onderstaand formulier gerust contact op.

Of bel ons direct

Ook via de telefoon staan we je graag te woord. Bel ons gerust met vragen of plan direct je afspraak in. Op werkdagen zijn we bereikbaar tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak. Natuurlijk mag je ook binnenstappen.

T: 0512-356118
E: info@hoekstraautos.nl